top of page
cc3.png

LOGO

Diensten 

About
Diensten

Congress Creation zet efficiënte, digitale oplossingen voor de evenementorganisatie in. We werken hierbij samen met partners als Easydus en NetworkApp. Onze cloud based software maakt deze processen sneller én gemakkelijker. Uiteraard garanderen we hierbij altijd de veiligheid van uw online of hybride evenement. 

Projectmanagement

Programmaopzet

Congress Creation heeft ruime ervaring met conceptontwikkeling, projectmanagement, projectsecretariaat en financieel management. Aan de hand van uw doelgroep en ideeën over het congres, zetten we een (inhoudelijk) strategisch sterk concept neer. Hierna werken we deze uit tot een interessant programma, door de juiste partijen in ons netwerk uit te zoeken. We bieden bidsupport, vinden de juiste locatie voor opnames en werken het draaiboek uit.

Logistiek en abstracthandling

Van A tot Z

Congress Creation neemt de gehele logistiek van het congres op zich, of het nu om een live of online evenement gaat. Van deelnemersregistratie, abstract handling, audiovisuele ondersteuning, online informatievoorzieningen en studio-aankleding tot interactieve werkvormen: Congress Creation werkt de logistiek van A tot Z uit.

Congresprogramma

Totaalconcept

Congress Creation gaat uit van het totaalconcept van het congres. We adviseren u dus graag over het inhoudelijke programma: zowel over geschikte sprekers als over innovatieve en creatieve middelen om bezoekersinteractie te stimuleren. Ook verzorgen we de communicatie en inhoudelijke afstemming met sprekers, begeleiden we sprekers om hen voor te bereiden op hun digitale presentaties en nemen we de praktische afwikkeling van het programma op ons, door het abstract management en de accreditatie te verzorgen.

Sociaal programma

Meer dan event

De dag eindigt niet als het inhoudelijke programma eindigt. Om uw bezoekers te inspireren, vermaken en onderling te laten netwerken, organiseert Congress Creation interessante randprogramma’s. Met interactieve oplossingen weten we publieksinteractie te stimuleren, ook al bevinden deelnemers zich duizenden kilometers van elkaar vandaan. Onze live en online sociale programma’s zijn altijd anders dan anders, door onze ervaring met creatieve en innovatieve belevingsorganisatie. Uw bezoekers zullen na onze activiteiten weer vol inspiratie en nieuwe energie beginnen aan de inhoudelijke congresprogramma’s!

Marketing en communicatie

Onze specialisatie

Congress Creation beschikt over een uitgebreid netwerk onder Nederlandse media. We zetten de relevante mediacontacten in voor de promotie van het congres. Daarnaast maken onze communicatiespecialisten alle benodigde communicatiemiddelen voor deelnemers, exposanten en sponsoren, zoals een congreswebsite, e-mails en briefings. Altijd duidelijk en helder, met taalgebruik dat aanspreekt en past bij de doelgroep.

Expositie- en sponsormanagement

Werving en meer

Congress Creation regelt het (online) expositiemanagement van uw congres. We werven interessante exposanten met een actieve, persoonlijke benadering en nemen de communicatie en coördinatie met deze leads voor onze rekening. Daarnaast werven we relevante sponsoren voor het evenement, om zo aanvullende financiële middelen te krijgen en interessante namen aan het congres te verbinden.

Meer weten over wie wij zijn?

Recente projecten

Contact
Top Atlantico

Top Atlântico

Uvet GBT S.p.A

Uvet GBT S.p.A.

global_meeting.jpg

Sakura Finetek

bottom of page