top of page
over ons

LOGO

Over Ons

About

Congress Creation is een professionele congresorganisator van inspirerende live, online en hybride congressen en evenementen voor gezondheidsprofessionals. We hebben een passie voor evenementorganisatie en zetten deze graag in voor een belangrijke sector als de medische branche.

 

Uw congresorganisatie laten verzorgen door Congress Creation, betekent gebruikmaken van een grote organisatiekracht, een uitgebreid netwerk aan leveranciers en een creatieve en innovatieve digitale aanpak. Evenementen van Congress Creation zijn altijd nét anders dan anders, door onze ervaring met creatieve en innovatieve belevingsorganisatie. Wij geloven in persoonlijke service en zullen altijd uw persoonlijke wensen vertalen tot een uniek concept, gebaseerd op maatwerk. Congress Creation neemt werk uit handen, zodat u zich kan richten op wat echt belangrijk is. We zijn transparant over prijzen en mogelijkheden. En in al onze services hebben we een focus op duurzaamheid, zodat we niet alleen de mensheid gezond houden, maar ook onze planeet.

 

Congress Creation is een samenwerkingsverband van Artifex, GI Travel en Holland Destination Management. Gezamenlijk beschikken deze organisaties over 20 jaar ervaring en een ijzersterk netwerk van samenwerkingspartners op het gebied van alle facetten van online en hybride congresorganisatie. Met Congress Creation bundelen we al onze krachten tot een compleet servicepakket binnen de congres-en evenementenorganisatie voor de medische branche.

Diensten

service congress creation

Projectmanagement

Image by Ernest Ojeh

Sociaal programma

logistiek congress creation

Logistiek

marketing communicatie congress creation

Marketing  en

communicatie

programma congres congress creation

Congresprogramma

expositie sponsor management congress creation

Expositie- en sponsormanagement

Contact
bottom of page